U službi građana općine Lukavac
Servisne informacije za dan 12.09.2018. god.

OBAVJEŠTENJE

OBAVJEŠTAVAJU SE GRAĐANI – KORISNICI CENTRALNOG GRIJANJA DA J.P. ”RAD” LUKAVAC VRŠI DOPUNU KUĆNIH INSTALACIJA OD 13.09.2018. GOD. MOLE SE SVI GRAĐANI DA SVOJE INSTALACIJE PREGLADAJU, ZATVORE VENTILE UKOLIKO SU SKINULI RADIJATOR.

J.P.”RAD” LUKAVAC NE SNOSI NIKAKVE TROŠKOVE UKOLIKO DOĐE DO NEŽELJENIH POSLJEDICA.

Poziv korisnicima usluga: Pozivamo sva pravna i fizička lica da  plate svoja dugovanja za izvršene komunalne usluge, te se zahvaljujemo korisnicima koji uredno  plaćaju svoje račune.

ZBOG RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI, DOĆI ĆE DO KRATKOTRAJNIH PREKIDA U ULICI OMLADINSKOJ. U ostalim dijelovima grada i prigradskim naseljima vodosnabdijevanje je uredno, uz normalno funkcionisanje kanalizacionog sistema.

Odvoz smeća odvija se po ustaljenom rasporedu. Održavanje čistoće javnih površina vrši se prema Programu o održavanju čistoće javnih površina čije izvršenje prati nadležna općinska služba.

Za primjećene kvarove na vodovodnoj, kanalizacionoj mreži u dijelu koji pripada J.P. RAD Lukavac molimo građane da prijavu izvrše na telefon 035/ 555 096, kako bi nadležne službe blagovremeno intervenisale.